De veldploeg. FOTO K. PEETERS
De veldploeg. FOTO K. PEETERS K. Peeters

RTC Zundert aan het werk op Landgoed de Moeren

ZUNDERT - Zaterdag hebben een 13-tal leden van onze vereniging 'vliegendennetjes' verwijderd op landgoed De Moeren. Dit als dank voor het feit dat wij voor onze veldtoertocht onze route via De Moeren mogen laten lopen.

Zondag was er voor de voorlaatste rit van het seizoen nu wat meer belangstelling dan de voorgaande zondagen. Het voorspelde mooie weer speelde daar uiteraard een rol in.

Om 09.00 stonden in totaal 19 leden klaar om wekelijkse rit te gaan rijden. Niet zoals gebruikelijk in drie groepen maar nu gingen er vier groepjes op pad. Want naast de normale A, B en C groep gingen er ook vier man het veld in.

De A groep heeft met drie man het ritje Zevenbergen gereden. De B groep met zes man Wouwse Plantage-Huijbergen en de C groep heeft in Wouwse Plantage hun stop gehouden.

Programma

Voor zondag staat de Sluitingsrit op het programma. Iedere groep rijdt om 09.00 uur een eigen rit en we zorgen dat we rond 11.00 uur terug zijn bij ons clublokaal De Valk in Wernhout, waar we onder het genot van een kop soep en een worstenbroodje nog gezellig kunnen nababbelen over het afgelopen seizoen.[l]