QNP strijdt in gelijkwaardige
zaalvoetbalwedstrijd

ZUNDERT - Vrijdagavond stond er een match op het programma tegen De Rutven. De opstelling bestond deze avond uit, Fazaant, Ron S, Nick M, Stef en de oude rotten Nick v.d. H en Maurice.

Coach Joey en trouwe supporter Daan zaten op de tribune voor de mentale ondersteuning. De uit Gambia teruggekeerde Nick v.d. H en topschutter Maurice stonden op het punt om de eerste minuten van het seizoen te gaan aanvangen. Nick M. trok in de eerste helft de handschoenen aan om het doel te verdedigen. Twee teams die in het verleden gelijkwaardig zijn gebleken aan krachten kwamen beide voor 3 punten naar Onder de Mast. Echter ging QNP met een kleine achterstand de rust in. In de rust was het niet Nick M. die conditioneel de zwakste schakel was, maar de vakantieganger Nick v.d. H die zich conditioneel te kennen moest geven en zo de handschoenen aan moest trekken. Het werd een aanvallend schommelende 2e helft waarin beide teams tot scoren wisten te komen. Ondanks een fantastische redding vol in de tas door v.d. H wist De Rutven de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eindstand 4-7.

Gezelligheid in de 3e helft deed de pijn van het verlies verzachten. Behalve voor coach Joey, die de tas met ongewassen shirts bij de voordeur vond.[l]