Sluitingsrit RTC Zundert

ZUNDERT - Gelukkig was het zondagmorgen droog zodat niets in de weg stond om het seizoen 2019 geslaagd te kunnen afsluiten. Zo stond er dan ook om 09.00 uur een groot gedeelte van onze leden klaar om aan de laatste rit van het officiƫle seizoen te beginnen. Om tijdig terug te kunnen zijn bij De Valk waren de routes zo aangepast dat men in geval van pech onderweg een gerichtere weg naar Wernhout zou kunnen nemen.

De A groep heeft met 11 man een rit gereden via Wuustwezel, Essen, Roosendaal, Schijf en Klein Zundert. De B groep met 8 man via Nieuwmoer, Essen-Wildert, ri. Huijbergen, Wouwse Plantage, Nispen, Horendonk en Achtmaal. De C groep tenslotte heeft rondom Rijsbergen gereden. Zo kon om 11.00 uur het seizoen afgesloten worden in ons clublokaal met snert en worstenbrood van onze bakker.

Ofschoon het seizoen nu dus ten einde is wordt er ook in de wintermaanden gewoon doorgefietst zowel op de weg als in het veld.

Vanaf nu wordt er iedere zondag vanaf 09.00 uur op de weg gefietst. Aan de hand van de belangstellenden wordt er bekeken of er in 1 of 2 groepen gefietst zal worden.

Voor de deelnemers aan de veldtoertochten staat er nu zondag de tocht van onze zustervereniging De Trappistentrappers op het programma. Onze leden spreken onderling af hoe laat ze vertrekken. [l]