Stamppot eten voor het goede doel

RIJSBERGEN - De stichting Tashi Delek organiseert op vrijdagavond 1 november in de zaal van café Marktzicht te Rijsbergen een stamppot avond. Tashi Delek is een stichting die zich richt op de arme bevolking in het district Solukhumbu in Nepal.

De stichting ondersteunt, kort gezegd, de lokale boerenbevolking met projecten gericht op de verbetering van hun landbouw methodes. Hierbij wordt de combinatie met land en tuinbouw onderwijs aan jongeren gezocht.

Op de stamppot avond kunt u genieten van 3 verschillende stamppotten. Tussen de verschillende stamppotten door wordt u bijgeparaat over het werk van de Stichting in Nepal. Op deze avond zal Maartje Wadman, zij is onlangs in het werkgebied geweest, iets over haar ervaringen laten zien en vertellen. Daarnaast zal de voorzitter en de trekker van de projecten u bijpraten over de tot nu toe behaalde resultaten en de projecten die in de steiger staan.

De zaal van café Marktzicht is open vanaf 18.30 uur en het programma start een half uur later. De opbrengst van deze avond komt in zijn geheel terecht bij de mensen in ons werkgebied in Nepal. U kunt zich opgeven of voor info een mailtje sturen naar: tashidelek581@gmail.com. [l]