Ostaayense Boys kent een stroeve periode

ACHTMAAL - Zondag stond er een wedstrijd op het programma voor 2 teams die ondanks hun positieve spel en inzit de eerste periode weinig punten wisten te behalen. Het werd dan ook een wedstrijd die ging om de rode lantaarn.

Omdat Liesbos 3 vorige week 3 punten cadeau kreeg omdat de tegenstander het liet af weten werd er in de stand door Liesbos 2 en Liesbos 3 gewisseld van positie. Bij winst zou Liesbos 2 zelfs Ostaayen de rode lantaarn geven. Ostaayen ging ondanks de afwezigheid van enkele vaste spelers van het A team de strijd aan in de B opstelling. Dee eerste helft werd vol vertrouwen aangegaan en het stond dan ook in de loop van de eerste helft 0-3 in het voordeel van Ostaayen. Net voor rust werd de 1-3 op het scorebord gezet. Wat er precies in de thee is gedaan word nog nader onderzocht. Het veelbelovende tikkie takka voetbal van de eerste helft van Ostaayen was in de 2e helft eventjes ver te zoeken. Ostaayen speelde nonchalant, alsof de 3 punten al in de tas zaten. Met een 4-4 stand tegen het eind van de wedstrijd leek het erop dat de punten werden gedeeld. Ondanks aanwijzingen van de Platte vanaf de reserve bank om met afstandsschoten de 3 punten mee naar Ostaayen te nemen, was het Liesbos 2 die een voorsprong van 5-4 niet meer uit handen ging geven. Een zware domper voor Ostaayen, de fans en het klassement van de RVC. Alle zinnen zijn gezet op de toekomstige wedstrijd tegen de koploper en mengelmoes team stan - heira 3 en 4 - wiga van eekelen. Eerst spelen we zondag thuis tegen Dula om 10.00 uur. [l]