Rolstoelbiljarten in Wernhout

WERNHOUT - Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober vindt het jaarlijkse AKR biljarttoernooi plaats in gemeenschapshuis Wierenbos aan de Diepstraat 12 in Wernhout. Het is een libre wedstrijd, waarbij 8 deelnemers in actie komen.

Op zaterdag 26 oktober beginnen de partijen om 10.30 uur na een opening en loting van de partijenvolgorde. De top 3 van vorig jaar is aanwezig t.w.: Rachel Venrooy, die vorig jaar ongeslagen bleef; onze eigen Jan Zagers en Jan Verspille. Verder spelen mee Joost Polak, Ivo Smits, Joop Beerens, Sjaan Brocatus en Piet van Meer. Het rolstoeltoernooi wordt ieder jaar verspeeld in een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer. Bent u hier eerder nog niet bij geweest kom dan gerust een kijkje nemen. De toegang is gratis en het is beslist de moeite waard deze biljarters aan het werk te zien.

Ook op zondagmorgen worden de deelnemers om 10.00 uur verwacht in de Wierenbos. De wedstrijdleider is Herman Vink en de organisatie is in handen van Ben Zeldenthuis en Jan Zagers. Winnen is belangrijk maar meedoen is de insteek van dit jaarlijkse biljartgebeuren. [l]