RTC Zundert zet het winterseizoen goed in

ZUNDERT - Het winterseizoen is goed ingezet bij onze vereniging. Een groot gedeelte van onze leden is actief geweest afgelopen zondagmorgen. Zo waren we met negen leden aanwezig bij de Veldtoertocht van onze zustervereniging De Trappistentrappers waar ze onder gunstige weersomstandigheden een prachtige tocht hebben kunnen rijden.

Voor de wekelijkse rit op de weg stonden er om 09.00 uur ook 15 leden bij De Valk. Besloten werd in twee groepen te rijden.

De B ploeg heeft met zes man een soort rit Klein Kanaal gereden waarbij deze keer klein wel zeer letterlijk was daar we slechts onder Beerse, waar ook de koffiestop was, een klein gedeelte langs het kanaal hebben gereden. Toch een geslaagde rit met veel wind.

De C ploeg heeft met de negen andere leden een traditioneel winterritje gereden met de koffiestop in Essen Hoek.

Programma

Voor zondag vermeld de kalender voor de Veldtoertochten een rit in Terheijden en een rit in Roosendaal vanaf Huis ten Halve. Zaterdag zal in onderling overleg beslist worden waarheen men naar toe zal gaan.

Voor de ritten op de weg geldt hetzelfde als altijd. Samenkomen om 09.00 uur bij De Valk en ter plaatse beslissen hoe en waarheen men gaat rijden.[l]