Ostaayense Boys verdelen de punten

ACHTMAAL - Zondag werd Dula ontvangen op sportcomplex Ostaayen. Onder leiding van E. Dubbelman werd er om 10.00 uur afgetrapt.

Ostaayen begon goed aan de wedstrijd en beheerste het spel op het middenveld. Aanvallen van Dula werden door de verdediging van Ostaayen direct onderschept. Na 10 minuten was het de vroege vogel Naut die plots vrij voor de keeper kwam en zo de 1-0 op het scorebord zette. Dula wilde de achterstand snel wegwerken door meer aanvallend te gaan spelen. Met een paar kleine kansen wisten ze toch niet tot scoren te komen. Mede door goed verdedigend werk van Thijs. Aan de andere kant van het veld was het wederom Naut die plots door de verdediging glipte en zo de stand op 2-0 zette. Ondertussen was onze trouwe supporter Cees Damen weer eens naar Ostaayen gekomen om de wedstrijd te aanschouwen. Niet veel later was het Naut die een zuivere hattrick op zijn naam dacht te gaan zetten, echter werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel. Met een 2-0 voorsprong werd er aan de ijsthee gegaan. Twee wissels werden doorgevoerd en ook Dula was gaan schuiven. Hierdoor was het Ostaayen die even zoekend was naar de verandering en hier maakte Dula die fel aan de 2e helft begon gebruik van. 2-1 Een plots verkeerd gespeelde bal door Ostaayen die bij een "buitenspel" staande speler van Dula in de voeten kwam. Deze kon vrij op de keeper doorlopen en zo de 2-2 binnen werken. Déjà vu van vorige week leek in de maak. Diverse kansen aan de kant van Ostaayen door de Ruytter en Thomas wilde er net niet in en tot overmaat van ramp was het Dula die op 2-3 kwam te staan. Dit gingen we niet laten gebeuren en met nog enkele minuten op de klok moest er een punt gehaald worden uit deze wedstrijd. Een assist van Piet op de Ruytter die vervolgens niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 man wist te omspelen en vervolgens genadeloos uithaalde. Dit bracht de stand op 3-3. De punten werden verdeeld wat aangezien het wedstrijd beeld ook terecht was.
Volgende week de Derby tegen de kanaries van de Laarse Heide in de shirts van "Stan van Eekelen" om 10.00u op Sportcomplex Ostaayen. [l]