Achtmaal speelt gelijk in Breda

ACHTMAAL - Na het laatste fluitsignaal was het een bittere pil voor Achtmaal. Het speelde 0-0 gelijk tegen TVC Breda. Achtmaal had het betere van het spel, had ook veruit de beste kansen maar kreeg de bal echter niet over de doellijn. Waar het in thuis wedstrijden zeer makkelijk weet te scoren is dat bij uitwedstrijden een wereld van verschil.

Achtmaal begon wat afwachtend aan de wedstrijd. De eerste echte kans was voor TVC Breda maar van dichtbij kon Achtmaal ternauwernood opruimen. Daarna kwam Achtmaal wat beter in de wedstrijd en was ook gelijk de bovenliggende partij. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Achtmaal een uitgelezen kans Roel was gevaarlijk in het strafschop gebied en werd vanachter aangetikt de leidsman zag hier echter geen penalty in. Enkele minuten later, was het Roel die zijn man passeerde en de paal teisterde. Niet veel later was het weer Roel die goed het overzicht behield en Dave wegstuurde, de blonde aanvaller schoot echter te gehaast op de keeper. Na rust was Achtmaal heer en meester. TVC trok zich terug op eigen helft, in de 53e minuut kwam de ploeg uit Tuinzigt met 10 man te staan. Achtmaal voerde de druk op en reeg de kansen aan een. Dave en de ingevallen Alex hadden echter het vizier niet op scherp staan deze middag. Jacky die een ijzersterke wedstrijd speelde zag zijn poging gekraakt worden. Al met al was het een frustrerende middag voor Achtmaal

Achtmaal is in elke wedstrijd veruit de bovenliggende partij geweest, echter dienen we wel eerlijk toe te moeten geven dat 7 verliespunten te veel is. Zo moet Achtmaal in de achtervolging op de ploegen in de top 3. Komende zondag komt SSW uit Dordrecht op bezoek in Achtmaal.