Marathon van Zundert ten bate van KiKa

KLEIN ZUNDERT - Na drie succesvolle edities met groeiende deelnemersaantallen wordt dit jaar al weer de vierde editie van de Marathon van Zundert georganiseerd op zondag 3 november.

Net als de voorgaande jaren is de start om 11.00 uur en de finish rond de klok van 15.00 uur aan de Luitertweg 1A te Klein Zundert. Iedereen is van harte welkom om aan te moedigen bij start en finish maar natuurlijk vooral onderweg. Liefhebbers kunnen deels (in- en uitstappen kan op elk gewenst moment) of zelfs de volle 42.195 meter meelopen / meefietsen op een tempo van ongeveer 6 minuut per kilometer (= 10 km/u).
De route is niet uitgepijld en afgezet maar is, inclusief tijdschema, na te lezen op FaceBook (zoek op evenement KiKa Marathon van Zundert 2019). Het parcours is gedeeltelijk onverhard en voert door de Zundertse natuurgebieden en dorpskernen waaronder de Pannenhoef, de Moeren, de Buisse Heide, Achtmaal, Wernhout, de Krochten, de Gaard, Zundert en Klein Zundert met onderweg een diverse bezienswaardigheden en horecagelegenheden.

Nieuw dit jaar is dat er geld wordt ingezameld voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Doneren? Graag: https://www.actievoorkika.nl/kika-marathon-van-zundert-2019!

Let wel: deelname is geheel voor eigen risico. [l]