Gemeenteraad neemt nieuwe raadzaal in gebruik

ZUNDERT - De Zundertse gemeenteraad neemt op dinsdag 5 november de nieuwe raadzaal op de eerste verdieping van het verbouwde gemeentehuis in gebruik. Dan behandelt de gemeenteraad de netwerkbegroting voor de komende vier jaren (2020-2023).

DOOR ADDO SPRANGERS

Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook zal de vergadering voor het eerst live te zien zijn via www.gemeenteraadzundert.nl. De netwerkbegroting heet 'Verbeelden en Verbinden'. Zomaar een paar citaten uit deze begroting, die van belang zijn voor u als inwoner van Zundert. "De komende jaren succesvol verder bouwen aan het scheppen van een vitale, veilige en bruisende leefomgeving voor onze inwoners. De bedoeling van deze begroting is een kaderstelling die uitgaat van de afgesproken doelstellingen, de beloftes aan Zundert en de te leveren prestaties. Focus op gebieden, groepen en locaties waar de leefbaarheid in het geding is en investeer gericht in verhoging van de leefbaarheid in onze vijf dorpen"

Programma

Er zal dus echt geïnvesteerd gaan worden in de komende jaren als de raad deze begroting gaat vaststellen op 5 november, zo meldt de Zundertse griffie. Wilt u hierover meer weten en horen? Kom dan op 5 november om 15.00 uur naar het raadhuis aan de Markt en ervaar zelf die nieuwe raadzaal en u kunt zich ook van te voren al een beetje inlezen. Het programma voor deze middag en avond staat op de website van de gemeenteraad bij 5 november, waar ook de begroting is te vinden: www.gemeenteraadzundert.nl Heeft u vragen, neem dan contact op met de raadsgriffie. Via de e-mail is dat: griffie@zundert.nl . De griffier is mobiel te bereiken via tel. 06-13627705.[l]