ZHC MD1. Foto Delphine Pussemier
ZHC MD1. Foto Delphine Pussemier Delphine Pussemier

Ruime winst voor Zundertse Hockeyclub MD 4

ZUNDERT-Heel vroeg in de ochtend vertrokken de meisjes, met veel zin, naar Pelikaan. De meisjes zijn dit seizoen heel goed aan het spelen. Ze hebben geleerd: naar elkaar te roepen, vrij lopen, de buitenkant te gebruiken. Heel veel tips die ze dankzij de goede trainingen leren. Het loont enorm want wekelijks spelen ze de tegenstanders op een hoopje.

Tegen Pelikaan was het niet anders. Pelikaan speelde goed mee maar was niet opgewassen tegen het snelle spel van Zundert. De verdedigers, Willemijn, Emma en Sanne hadden een muur gebouwd op de middenlijn waardoor Pelikaan teruggedrongen werd op zijn helft. Dit resulteerde al snel in een aantal doelpunten. We gingen rusten bij 0-5. De aanvallers en het middenveld vonden het nog steeds niet voldoende en gingen na de rust verder. De keeper van Pelikaan deed haar uiterste best en pakte uit met een aantal mooie reddingen. Toch mocht het niet baten en eindigde de wedstrijd, in de gietende regen, op 0-10. Knap gespeeld! Op naar volgende week.