Koutershof organiseert feest met Vrienden

RIJSBERGEN - Koutershof organiseert feest met Vrienden en iedereen die Koutershof een warm hart toedraagt op zaterdag 30 november om 20.30 uur.

Koutershof is een belangrijke ontmoetingsplek in Rijsbergen. De zalen worden volop gebruikt en ook in de taveerne is het vaak gezellig bijkletsen. Toch is het behoud van Koutershof niet vanzelfsprekend. Als zelfstandige stichting moet Koutershof ‘zelf de broek ophouden’. Het gebouw en de exploitatie daarvan is in handen van een vrijwillig bestuur. Samen met het team van medewerkers zorgen zij ervoor dat Koutershof 7 dagen in de week geopend is.

Steun
Gelukkig zijn er veel Rijsbergenaren die Koutershof een warm hart toe dragen. Dat zijn vaak regelmatige bezoekers maar ook bedrijven die helpen met kleine en grotere klussen. Wij zijn ook erg trots op de bedrijven die een mooie zaalsponsoring voor hun rekening hebben genomen. Op 30 november worden de nieuwe zaalborden feestelijk onthuld in gezelschap van de sponsors en Vrienden van Koutershof.
Voor al deze Vrienden en iedereen die Koutershof een warm hart toedraagt organiseert Koutershof ook op 30 november in samenwerking met ‘The Nowhere Boys’ een gezellig avond. The Nowhere Boys is een ervaren Beatles Tribute band die zonder verkleedpartijen en vooral mét liefde voor muziek elke bezoeker een onvergetelijke avond laat beleven. Op 30 november spelen The Nowhere Boys niet alleen. Ze verwelkomen muzikaal Rijsbergs talent op het podium. Een aantal gasten heeft al toegezegd, maar ben je muzikaal en wil je ook meedoen. Meld je dan via onze Facebook pagina en The Nowhere boys nemen contact met je op.
Deze gezellige avond is gratis toegankelijk voor vrienden van Koutershof. Ben je nog geen vriend koop dan snel je kaartje in de voorverkoop. Of wordt alsnog Vriend van Koutershof en kom gratis binnen.
Kaartverkoop: https://tickets.koutershof.nl/welkom of Vrienden: http://www.koutershof.nl/vrienden [l]