Sinterklaas bezoekt Wernhout

WERNHOUT - Nog even geduld en dan is het zover. Sinterklaas zal weer voet aan wal zetten in Nederland en samen met zijn pieten zullen ze menig kinderwens weer gaan vervullen. Schoentjes mogen weer worden gezet en op veel plekken zullen sinterklaasliedjes uit de schoorsteen galmen.

Het hoogtepunt blijft natuurlijk de ontmoeting met Sinterklaas en zijn gevolg, welke dit jaar in Wernhout plaats vindt op zondag 24 november. Rond 13:30 uur wordt Sinterklaas verwacht op het Antoon Jurriënsplein, waarna we de goedheiligman met een feestelijke optocht door Wernhout begeleiden naar de Molen, Café van ‘T. Tijdens de optocht zal het ‘Sint Nicolaas Comité Wernhout’ de traditionele nummertjes uitdelen voor de ontmoeting met Sinterklaas en is er ook dit jaar een vernieuwd en origineel programma tijdens de feestelijkheden in de Molen. Houdt de facebookpagina ‘Sinterklaas Wernhout’ in de aanloop naar 24 november in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de intocht van Wernhout.

Via deze weg willen wij ook alvast onze dank uitspreken aan iedereen die het comité een warm hart toedraagt, aan iedereen die ons op wat voor manier dan ook steunt, aan alle vrijwilligers en sponsoren en iedereen die Sinterklaas komt bezoeken. [l]