Toos in de bloemetjes gezet.
Toos in de bloemetjes gezet.

Gezellige middag leden Stichting Vakantie Voor Iedereen

RIJSBERGEN - Zaterdag 9 november had Stichting Vakantie Voor Iedereen een bingomiddag bij restaurant De Tijd in Rijsbergen.

De middag begon met koffie met gebak. Hierop was iets bijzonders te zien en wel een foto van Toos Slezak. Dit was gedaan omdat Toos al 25 jaar bestuurslid is van St. VVI. Zij is al die jaren erg actief geweest, met vooral de organisatie rondom het verzamelen van het oud papier. Elke maand weer moet ze de planning zien rond te krijgen en zelf helpt ze daarbij ook fanatiek mee met het inzamelen op vrijdagmiddag van het oud papier, wat overigens niet haar enige activiteit is. Zo helpt ze ook mee met het organiseren van alle activiteiten en allerlei hand- en- spandiensten en brengt ze een bezoekje aan leden als er iets in hun situatie is veranderd. Voor haar inzet werd op deze middag daarom extra aandacht gegeven in de vorm van een bloemetje, een gedicht en een cadeautje wat verpakt was in, ja hoe toepasselijk, een speelgoed vuilniswagen.

Voor en nadat Toos in het zonnetje was gezet, werd er fanatiek bingo gespeeld en waren er weer mooie prijzen te winnen. Hiervoor willen we alle sponsors bedanken. Ook alle brengers van het oud papier en al onze vrijwilligers weer hartelijk dank, voor deze gezellige middag. [l]