Sint komt naar de H. Trudokerk

ZUNDERT - Queridos hijos, beste kinderen wat ben ik blij dat ik weer in Zundert ben aangekomen. Wat was het een mooie intocht, zoveel kinderen en ouders en andere belangstellenden.

Nu breekt er voor Sinterklaas een drukke tijd aan. Ik wil graag overal zijn, al is het maar even. Zo wil ik dit jaar ook graag naar de H. Trudokerk komen. Jullie weten wel dat mooie huis met die grote toren die de tijd aangeeft en de klokken laat luiden.

Jullie mogen op zaterdag 23 november van 18.30 tot 19.00 uur je schoentje komen zetten in de kerk. Mocht dat niet uitkomen dan kan mama of papa, opa of oma op woensdag 20 november van 9.00 tot 10.30 uur jullie schoentje afgeven op de pastorie, Molenstraat 9.

Dan op zaterdag 30 november om 17.30 uur nodig ik jullie uit om naar de kerk te komen om te zien wat ik in jullie schoentje gereden heb. Misschien ontmoeten wij hier elkaar wel. Dat zou heel fijn zijn!

Sinterklaas is er voor alle kinderen, dus niemand uitgezonderd! Ik verheug mij om jullie te zien, tot zaterdag 30 november.

hasta entonces! (tot dan!) [l]