RTC Zundert clubritten

ZUNDERT - Voor de tweede opeenvolgende zondagmorgen lag de temperatuur rond het vriespunt. Het belette niet dat er weer gefietst werd door onze leden.

Zo trokken onze veldtoerders met zeven man naar Zoersel waar hen een mooie rit voor de wielen werd geschoven op een bijna geheel droog parkoers.

Ook voor de ritten op de weg was er voor de tijd van het jaar een behoorlijke opkomst. Zo vertrok de B groep met acht leden voor hun rit. Jammer genoeg moest na een kleine 10 km. een van hen terugkeren naar huis vanwege een niet te stelpen bloedneus. De overige zeven vervolgden hun rit welke hen via Klein Zundert, Liesbos, Prinsenbeek naar De Elzakker voerde waar de koffiepauze werd gehouden. Inmiddels was de zon tevoorschijn gekomen en werd de rit vervolgd via Langeweg, Etten Leur en daarna via het buitengebied van Sprundel weer terug naar huis.

De C groep heeft haar winterrit gereden met zes man. Opmerkelijk nog dat één van onze leden een gedeelte van het eigen veldritparkoers gereden heeft met op de 'aanhanger' zijn zoontje.

Voor zondag staat er een veldtoertocht in Nieuwmoer op het programma. Onze leden zullen met de fiets de verplaatsing maken. Tijdstip van vertrek wordt nog onderling afgesproken. De wegritten vertrekken weer om 09.00 uur vanaf De Valk in Wernhout.[l]