Moerse Boys te sterk voor RKVV Roosendaal

ZUNDERT - Afgelopen zaterdagavond bleek Moerse Boys 1 te sterk voor RKVV Roosendaal. De uitwedstrijd voor de beker werd met 1-4 gewonnen door goals van Sem, Rik, Bart en Pim. Aanstaande zondag naar EHC/Heuts in Hoensbroek, aanvang aldaar om 14.30 uur. Zie de voorbeschouwing elke zaterdag op onze website.

Dames

Moerse Boys dames 1 heeft de goede lijn van de afgelopen twee wedstrijden doorgetrokken in de wedstrijd tegen en bij Be Ready dames 1. In een wedstrijd die eigenlijk nooit echt spannend werd, waren het de oranjehemden die de verdiende drie punten bij mochten schrijven.

De thuisploeg zal blij zijn dat het “slechts” 0-4 werd, Moerse Boys Dames 1 dendert gewoon lekker verder en voegt voor de derde keer op rij op overtuigende wijze drie punten toe aan het totaal. Met deze winst en het verlies van Blauw-wit in de topper tegen Baardwijk nestelt De Moer zich op de tweede plaats, achter het nog ongeslagen Baardwijk. De Moer heeft inmiddels de smaak te pakken en zal ook komende zondag deze lijn door willen trekken. Thuis tegen Virtus op het oude vertrouwde tijdstip van 10 uur. Tot dan!

Lang gekoesterde wens in vervulling

Witte rookpluimen doemden op boven het volledig gerenoveerde gemeentehuis in Zundert. De gemeenteraad stemde op dinsdagavond 5 november unaniem in met de gemeentelijke begroting voor de periode 2020-2023. Dat betekende goed nieuws voor Moerse Boys, dat zijn kunstgraswens eindelijk in vervulling ziet gaan. Insteek is dat het kunstgrasveld in augustus 2020 in gebruik kan worden genomen.

Pietenavond

Vrijdagavond 22 november is het zover. Wij hebben van Sinterklaas een brief gehad dat hij die avond een paar Pieten naar onze club zal sturen. Deze avond is voor alle kinderen tot en met O9. De avond begint om 18.15 uur en duurt tot 19.45 uur.

Snorrenbal

November = Movember op Akkermolen. Laat je snor staan tot donderdagavond 28 november en wie weet win je een fraaie prijs! Jij komt toch ook?! Aanvang 21.00 uur.

Teerfeest senioren

Op vrijdag 20 december, aanvang 20.30 uur. Op korte termijn ontvangen alle leden de uitnodiging weer voor ons jaarlijkse teerfeest. Houdt de mail (of de postbus) in de gaten.

Toernooi

Op maandag 23 december is er een zaalvoetbaltoernooi onder De Mast en een bingo avond in de kantine van De Moerse Boys. Voor alle jeugdleden van O7 t/m O11. Zet de hele dag maar in je agenda van ‘s morgens 9.00 uur tot ‘s avonds laat!

Voor meer info over programma’s, verslagen en activiteiten, bezoek onze website: www.moerseboys.nl. [l]