Inzameling voor Stichting Voedselbank

RIJSBERGEN - Vanaf eind november tot het einde van dit jaar zal er bij de Plus-supermarkt in Rijsbergen een inzameling plaatsvinden voor de Stichting Voedselbank van Etten-Leur. Deze organisatie voorziet bewoners (ook uit de gehele gemeente Zundert) die niet voldoende geld hebben voor een gezonde maaltijd, wekelijks van een voedselpakket.

De stichting is afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren. De organisatie drijft op vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten voor mensen die in een moeilijke periode in hun leven zitten.
Nu de decembermaand met alle feestdagen weer voor de deur staat, zou het fijn zijn als de Voedselbank meer uit te delen heeft zodat hun klanten ook iets extra's ontvangen in deze cadeautjesmaand.
De Plus-supermarkt geeft u alle kans om gedurende de hele maand december uw bijdrage aan dit goede doel te leveren. Er zullen in de winkel kratten staan waarin u producten kunt achterlaten. Tevens zullen de emballagebonnen gedurende deze periode omgezet worden in goederen voor de Voedselbank. [l]