RTC Zundert sluit jubileumjaar af

ZUNDERT - Het was zondagmorgen niet erg druk bij De Valk. Slechts elf man stonden klaar om de weg op te gaan. Hiervan waren er twee man van de A groep. Deze twee besloten om apart op pad te gaan. Zij hebben zich onderweg aangesloten bij een groep uit Meer en hebben voor de tijd van het jaar nog een grote rit van ruim 85 km. gereden met als verste punt Gilze.

De overige negen, bestaande uit leden van de B en C groep, hebben een winterritje gereden richting Huijbergen met als koffiestop de vaste pleisterplaats de Bostella in Essen Hoek.

Ook de animo bij de veldtoerders was ver onder peil. Waarschijnlijk was de op zaterdagavond gehouden uitvoering van 'Maestro' in Wernhout o.a. een reden om het warme bed te verkiezen voor de frisse buitenlucht. Zo kwam het dat slechts vier man in Nieuwmoer hebben deelgenomen aan de daar gehouden veldtoertocht. Terwijl op zaterdag ook nog iemand was afgezakt naar St. Job in ’t Goor om daar te gaan deelnemen aan de veldtoertocht.

Feestavond

Dan hebben we op zaterdag 30 november onze jaarlijkse feestavond. Deze dag beginnen we wat vroeger dan gewoonlijk n.l. met een samenkomst om 16.30 uur in ons clublokaal De Valk in Wernhout. Dit vanwege dat deze dag ook de afsluiting is van de festiviteiten rond ons 40 jarig bestaan. Ook zullen deze avond de prijsuitreikingen worden gedaan van de Clubkampioenschappen en van de Aanwezigheidscompetitie.

Degenen welke op zondagmorgen nog voldoende fit zijn kunnen op 09.00 uur weer de weg op. Voor de Veldtoerders staat de organisatie in Rucphen op het programma.