Ostaayense Boys teerfeest en 50 jarig bestaan

ACHTMAAL - Afgelopen twee zondagen heeft Ostaayen niet gevoetbald ivm inhaalwedstrijden. Een mooi moment om verdere informatie te delen voor een aantal agenda punten.

Zaterdag 11 januari is het voor de (rustende) Leden weer het jaarlijkse teerfeest. We hebben dit jaar een 'thuis blijf jaar', dat betekend dat we in achtmaal blijven. Het middag programma gaat van start vanaf 14.00 uur, omstreeks 18.00 uur wordt er aan tafel gegaan, met aansluitend de teer avond en het befaamde Teerspel. Hierbij zullen de aanwezige het tegen elkaar op gaan nemen tijdens het jaarlijkse Teerspel. Wat dit spel gaat zijn blijft natuurlijk een verrassing. Nadere informatie volgt. Omcirkel alvast wel de datum, 11 januari 2020, in uw agenda. Misschien niet geheel onverstandig om op zondag 12 januari niet al te veel op de planning te zetten!

50 jarig bestaan 1970/2020

Een Jubileum voor de Ostaayense Boys is komend jaar aanstaande. 50 jaar Ostaayense Boys, dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. De Ostaayense Kermis zal in het teken gaan staan van het 50 Jarig bestaan. De exacte datum van het feestweekend is op moment van schrijven nog onder voorbehoud. Maar in de zomer van 2020 gaat dit evenement plaats vinden op de gebruikelijke locatie op sportcomplex Ostaayen gelegen aan de Blokenstraat te Achtmaal.

Ben of ken je iemand die nog eens in de archieven wilt duiken voor wat herinneringen, zoals een foto of een film, misschien liggen er op de zolders nog wel wat oude tenues of tassen? Er zullen vast ook goede anekdote zijn van de afgelopen 50 jaar. Mocht u dit willen delen met de Ostaayense Boys kunt u contact op nemen met één van de leden. Of per mail op: vvostaayenseboys@hotmail.nl Houdt u ook de Ostaayense Boys Facebook en Instagram in de gaten? Of gewoon hier in de Bode. Verdere informatie over het evenement gaat komende tijd gedeeld worden.

Voor de (oud) leden, bespreek het 50 jarig bestaan ook met uw oud ploeggenoten, of oude tegenstanders en komt u allen van de zomer gezellig naar de Ostaayense Kermis ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan om zo de bijgebleven verhalen en oude koeien nog eens uit de sloot te halen. Iedereen is welkom, Gezelligheid gegarandeerd![l]