Achtmaal net niet in dubbele cijfers

ACHTMAAL - Al met al een eenvoudige overwinning voor de ploeg van Cees van Beers, het fundament voor de overwinning werd in de 1e helft al gelegd (7-0)! Bij tijd en wijlen was Achtmaal superieur aan SVG het spaarde het de ploeg uit Tilburg nog in de 2e helft door maar 2x te scoren. De gouden driehoek met Jacky-Roel-Dave was deze middag ook weer onnavolgbaar.

SVG begon sterk aan de wedstrijd maar moest in de 14e toch capituleren, Roel maakte zijn actie binnendoor en schoot kiezelhard raak in de lange hoek: 1-0. Hierna was het startsein voor Achtmaal om de druk op te voeren. In de 16e minuut kreeg Achtmaal een penalty en wederom wist Roel te scoren: 2-0. Hierna ging het te snel voor de verslaggever en waren het Dave en Roel die vrijwel elke keer door Jacky bediend werden die de score opschroefde tot 7-0. Smetje op de eerste helft was dat SVG hun frustratie uitte op de leidsman, de leidsman was genoodzaakt om een rode kaart te trekken voor SVG.

Na de rust was het spelbeeld duidelijk. SVG dat de schade probeerde te beperken en het tempo uit de wedstrijd haalde. Achtmaal kreeg het niet opgebracht om het hoge tempo van de eerste helft vast te houden en door te drukken. Waardoor er een saaie 2e helft afspeelde. Dave en Roel wisten beide nog een keer te scoren: 9-0. Achtmaal speelde het verder uit en heeft de gehele wedstrijd geen kans weggegeven.

Komende zondag speelt Achtmaal op het kunstgras in Dorst, tegenstander daar is Neerlandia. Bij winst doet Achtmaal zeer goede zaken.