Kunst voor Malawi

ZUNDERT - Zundertse kunstenaars stellen eigen werk ter beschikking voor de benefietactie voor Nicole van Elteren op 28 december. Dit is een van de vele initiatieven om geld op te halen voor het prachtige hulpproject van de jonge Zundertse in Malawi.

Zundert kent veel kunstenaars die met veel plezier en talent schilderen, beeldhouwen, fotograferen, keramieken, enz. Dus kwam het idee om aan al die kunstenaars te vragen een steentje bij te dragen niet echt als een verrassing. De reacties zijn hartverwarmend.Het werkt heel simpel. Een kunstenaar stelt één of meerdere van zijn kunstwerken ter beschikking voor onze actie. Een gedeelte zal worden verkocht in een winkel die hiervoor tijdelijk zal worden geopend in de Molenstraat, o.a. ook tijdens Winter Wonderland op 22 december. Een ander gedeelte zal per opbod worden geveild tijdens de grote benefietbijeenkomst op 28 december.
Iedere kunstenaar bepaalt zelf of hij/zij het werk gratis ter beschikking stelt of ook een gedeelte van de verkoopprijs zelf wil ontvangen. Wij hopen natuurlijk op de eerste optie.Samen met de kunstenaar wordt de verkoopprijs bepaald. Op die manier is er spraken van een situatie die voor iedereen iets moois oplevert, de kunstenaar draagt bij aan het project, de mensen zijn in de gelegenheid iets leuks voor in huis of een mooi geschenk voor iemand anders aan te schaffen en Nicole van Elteren krijgt die belangrijke steun die ze zo hard nodig heeft.
Als jij ook een bijdrage wil leveren aan dit speciale initiatief neem dan contact op met Jacques van Tichelt, per mail jacques@vantichelt.eu of telefonisch 06-22377876. Het Projectteam Café Malawi kijkt uit naar heel veel kunst van eigen bodem. [l]