Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht?

SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben. Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijwilligers gezocht voor eenmalige actie

Op donderdag 12 december houden wij bij de Albert Heijn een inzamelactie voor de voedselbank. Een actie waar iedereen een product of meerdere producten kan doneren. Tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij aanwezig. Wil je ons een handje helpen? Met alle hulp zijn wij blij, dit kan in de vorm van een product te doneren, ons een uurtje (of langer) te helpen met het in ontvangst nemen de donaties of door het bericht door te geven. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Chauffeur BoodschappenPlusBus voor de vrijdagmiddag

Als chauffeur op de BoodschappenPlusBus (BpB) vervoer je klanten van huis naar een sociale activiteit zoals bijvoorbeeld een huiskamerproject of een bezoek aan de supermarkt en weer terug naar huis. Je bent niet alleen de chauffeur, je ondersteunt namelijk de mensen met het in- en uistappen, helpt met het boodschappen doen, maar ook voor een gezellig praatje, etc. Elke dag of moment is weer anders en je bent altijd in contact met de klanten. Als chauffeur beschik je over een geldig B rijbewijs, (ruime) rij ervaring , ben je sociaal, heb je geduld en kan je met een bus rijden, want met een volle bus vervoer je namelijk 8 personen. Het is daarbij ook belangrijk dat de mensen goed vast zitten in de bus, maar ook de mensen die in de rolstoel worden vervoerd dat deze goed wordt vastgezet. Wij zijn op zoek naar een chauffeur die op vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur zin en tijd heeft om met de BpB rond te rijden? Dit kan wekelijks maar het is ook mogelijk om het 1 of 2 keer per maand te doen. Ben jij onze nieuwe chauffeur? Wij gaan graag met je in gesprek!

Vrijwilliger(s) voor huiskamer Rijsbergen
Voor Huiskamer Rijsbergen zijn wij op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die de ochtend en/of een hele dag kunnen draaien. Elke maandag van 10.00 – 15.45 uur is huiskamer Rijsbergen actief.
Samen met de andere vrijwilligers verzorg je deze dag. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van het activiteitenaanbod en de uitvoering hiervan. Werk je graag met de doelgroep ouderen? Ben je zelfstandig ? Denk je graag mee over de activiteiten? Kan je in een groep functioneren? En samenwerken met andere vrijwilligers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je nieuwsgierig? En wil je graag een keer komen kijken? Kom dan gezellig langs voor een kop thee of koffie en neem contact op met SWZ.

Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl[l]