Komende activiteiten KBO Zundert

ZUNDERT - Het is weer december, een drukke maar ook een sfeervolle en gezellige maand. Sinterklaas vooral een feest voor en met onze kinderen en kleinkinderen. Kerstmis met haar beleving en traditionele gebruiken die ieder op zijn manier, meestal met familie invult en oud en nieuwjaar, om het jaar af te sluiten en hierna aan een nieuw jaar te beginnen.

Ook voor KBO Zundert is dit een maand met één van de belangrijkste activiteiten van het jaar, namelijk de Kerstviering. Deze Kerstviering zal plaatsvinden op 16 december in het Wapen van Zundert. We starten om 12.00 uur met deze bijzondere en feestelijke bijeenkomst. We krijgen een mooie koffietafel met heerlijke gerechten aangeboden. Na de koffietafel een gezellige middag onder elkaar met muzikale omlijsting.
Als bijzondere gast zal dit jaar aanwezig zijn, onze pastoor en adviseur Hans van Geel. Wij stellen het bijzonder op prijs en waarderen zijn aanwezigheid bij onze Kerstviering. Wij hopen en vertrouwen op deelname van heel veel leden.

Wandelen

Op woensdag 18 en maandag 30 december gaan we wandelen, we starten in de Willaert om 13.30 u. Als u vragen hebt dan kunt u bellen met wandelcoach Cees Bruijns tel. 06-20586750. Probeer het een keer en doe mee.


Koersballen

Iedere dinsdagmiddag gaan we koersballen in De Willaert ,start om 13.30 u. Hebt u hierover vragen dan kunt u bellen met de organisator Addy Christ tel. 06-52690920.


Bingo

Maandag 9 december is de laatste bingo van dit jaar en 6 januari 2020 de eerste van het nieuwe jaar. We starten om 13.30u. in het Wapen van Zundert. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Met uw aanwezigheid zullen wij er samen weer een fijne middag van maken.[l]