Avoord wint CZ Verwenzorg prijs 2019

ZUNDERT - 25 november jl. werden de cliënten van het Rijserf heerlijk verwend. Door het winnen van de CZ verwenzorg prijs 2019 hadden we gelden om dit alles te kunnen realiseren. Het thema dit jaar was: "Wees eens aardig voor een ander, een (verwen zorg) glimlach kost niets." Deze glimlach hebben we volop gezien tijdens deze dag. Met de inzending "Samen zorgen voor een geweldige dag, dan komt de glimlach vanzelf" is dat zeer zeker gelukt.

Kappers, visagisten en nagelstilisten zorgden er samen met enkele vrijwilligers voor, dat een ieder die mee wilde doen er tip top uitzag. Haren netjes geföhnd, ontspannen voet en hoofd massage, make-up en mooi gelakte nageltjes. Daarna klaar om op de foto te gaan. In de ruimte van de inloop was een fotostudio ingericht zodat er mooie foto's werden geschoten voor een blijvende herinnering. Voor de heren was er een biljart clinic georganiseerd en deze dag werd muzikaal omlijst door een plaatselijke muzikant. Alles onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

"Wauw, wat een verwennerij vandaag" "Voel me net een koningin" "Dat ik dit mag mee maken" "Geweldig zo'n dag" ...Enkele reacties van cliënten die mee hebben gedaan. De stralende gezichten vertelden eigenlijk al genoeg. [l]