KBO naar gezondheidsmiddag

ZUNDERT - Op de onlangs gehouden griepprik actie hebben alle bezoekers een flyer ontvangen over de Vitaliteitscheck. Hiermee werden alle Zundertenaren die voor de griepprik in aanmerking kwamen uitgenodigd om ook deel te nemen aan de gezondheidsmiddag.

De gemeente en met hen ook de belangenorganisaties vinden het belangrijk meer oog te hebben voor de gezondheid van hun inwoners en hun leden. Wist u dat u zelf veel invloed heeft op uw gezondheid? Uw fysieke conditie, uw voeding, uw gevoel van geluk, uw sociale contacten, spelen allemaal mee. Ook u hebt daar invloed op. Misschien is dat nieuw of vreemd. Met enkele organisaties wordt u de vitaliteitscheck aangeboden waarin u advies gegeven wordt om zo fit mogelijk de winter door te komen en daar dan zo lang mogelijk profijt te hebben.

Wat kunt u verwachten van deze middag: een gesprek over uw positieve gezondheid. Gezondheid is meer dan u lichamelijk goed voelen. Gezondheid is ook contact hebben met andere, jezelf kunnen verzorgen, een doel hebben in het leven en genieten.

Een fysieke test op balans, lenigheid en kracht. en een informatiemarkt omtrent bewegen, voeding en mentaal welbevinden.

Aanmelden
Deze middag wordt gehouden op woensdag 18 december van 13.00 tot 17.00 uur in de sporthal Onder de Mast. Aanmelden is noodzakelijk op nummer 076-5975040. De test duurt ongeveer 40 minuten per persoon, en de informatiemarkt biedt u de mogelijkheid u te informeren over verdere acties. [l]