Qnp pakt weer eens de buit

ZUNDERT - Vrijdag en maandag stond er een wedstrijd op het programma voor QNP. De uitslagen van de voorgaande wedstrijden waren in het voordeel van de tegenstander.

Vrijdag 19.00-20.00 werd er gevoetbald tegen Attiemarkouis. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, al was het Attiemarkouis die de gehele wedstrijd op een voorsprong heeft gestaan. Bij een stand van 4-3 werd het nog even spannend aan het einde van de wedstrijd. QNP moest extra in de aanval om er een gelijk spel uit te halen. Dit resulteerde in de laatste minuut nog in een tegendoelpunt. 5-3 verloren.

Maandag 19.00-20.00 werd met een goede opkomst van 9 man aan de wedstrijd tegen de Rutven begonnen. Aanvallen waren er voor beide teams, echter lukte het de Rutven niet om in de 1e helft een doelpunt te maken. QNP wist het net wel te vinden en zo werd er met een 2-0 voorsprong de rust in gegaan. Na rust werd de voorsprong ietsjes verhoogd. Zo stond het een lange tijd 3-0. De aanvallen van Rutven werden lange tijd tegen gehouden door de goalie maar wisten 10 minuten voor tijd toch het scorebord te halen. 1-3. Eventjes aanzette van QNP resulteerde in een 4-1 voorsprong. Met nog luttele seconde op de klok zette de goalie een aanval op via de 1-2 met Job wist de keeper als kers op de taart de 5-1 op het scorebord te zetten.[l]