Op zoek naar Klieder-Kinder-Kunstenaars

ZUNDERT - Onder het motto "Kinderen voor Kinderen" kunnen ook de kinderen uit de gemeente Zundert nu hun steentje bijdragen aan de benefietactie voor de weeskinderen in Malawi, die onder de vleugels van de 33 jarige Nicole van Elteren worden opgevangen en verzorgd in het kindertehuis in Nhkoma. Niet door gewoon maar geld te geven, maar door zelf echte kunst te maken.

Want wat is er leuker en waardevoller voor een kind dan de kinderen in Malawi te helpen door samen met andere kinderen mee te helpen aan één groot kunstwerk, en er zelf nog heel veel plezier aan te beleven ook.

Onder leiding van Anne Mutsters kunnen de kinderen op woensdag 18 december tussen 15.00 en 16.30 uur meehelpen aan het maken van dat grote kunstwerk. Kunst gemaakt vanuit dans en beweging die daardoor letterlijk gaat leven op het doek. Deze aanpak bezorgt de kinderen op de eerste plaats heel veel plezier, een fantastische ervaring én het levert tot slot ook nog eens dat schitterende kunstwerk op. Dit speciale Klieder-Kinder-Kunstwerk gaat geveild worden tijdens de grote benefietavond van Café Malawi, op 28 december, De gehele opbrengst gaat ook nu naar het geweldige werk van Nicole in Malawi.

Alle kinderhanden en -voeten zijn van harte welkom om mee te doen. Klein en groter. Dus kom woensdag 18 december om 15.00 uur naar de voormalige winkel van Miller & Monroe, Molenstraat 2 in Zundert. En werk mee aan wat weleens het mooiste schilderij van Zundert kan gaan worden. Ouders let op: de kinderen gaan spelen met verf, dus trek ze niet hun beste kleren aan. [l]