Oliebollen verkoop voor goede doel

ZUNDERT - Op zondag 22 december is de oliebollenkraam te vinden in de Molenstraat tijdens Winterwonderland. Tevens staat de kraam op 30 en 31 december op het Oranjeplein waar wederom oliebollen en appelbeignets te koop zijn, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor de Wensambulance Brabant.

Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog eenmaal naar hun favoriete plek, nog een laatste maal naar het geboortehuis of een dagje strand of familiebezoek. Het lijken eenvoudige wensen die makkelijk te vervullen zijn, maar voor ernstige zieke mensen die niet lang meer te leven hebben is dit niet vanzelfsprekend. Men wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers in een ambulance welke uitgerust is met een comfortabele brancard. Uiteraard is het mogelijk dat een familielid mee gaat. Het vervoer met de ambulance is kosteloos.

De stichting vervult jaarlijks vele wensen en kan daarom een financiƫle bijdrage goed gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hulp die men krijgt van familie, vrienden en Buurtschap Helpt Elkander en ondersteuning van de Bolle Buiken en bakkerij Raats m.b.t. het beschikbaar stellen van spullen en sponsoring.[l]