Café Brein houdt nieuwjaarsbijeenkomst

ZUNDERT - Normaliter organiseert Cafe Brein Zundert haar bijeenkomsten steeds op de vierde donderdag van de maand. Maar deze maand gaat het op die dag niet door.

De vierde donderdag is namelijk tweede kerstdag en vanuit het idee dat de meeste potentiële bezoekers die dag wellicht liever in huiselijke kring willen doorbrengen, is de bijeenkomst verplaatst naar de eerste donderdag in januari. En omdat dit 2 januari is en het begin betekent van een nieuw jaar heeft de initiatiefgroep gemeend aan deze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar een min of meer feestelijk tintje te moeten geven.

Er is op 2 januari geen sprake van een speciaal thema dat betrekking heeft op NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of onderwerpen die daar raakvlakken mee hebben. Het wordt gewoonweg een laagdrempelige en gezellige ontmoeting waarbij de bezoekers elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar kunnen toewensen en voor de rest gewoon gezellig bij elkaar kunnen zijn.

NAH staat voor de gevolgen van een beroerte, een hersentumor, een ongeval, MS of Parkinon of een andere aandoening waardoor hersenletsel is ontstaan.

Café Brein Zundert, de ontmoetingsplek voor personen met of belangstelling voor NAH wordt op 2 januari van 15.00 tot 17.00 uur gehouden in Brasserie Proeftijd (v/h De Roskam) aan de Molenstraat in Zundert. [l]