RTC fietsers hadden gunstige weersomstandigheden

ZUNDERT - Degenen welke zondagmorgen om wat voor reden ook niet zijn gaan fietsen zullen wel spijt hebben gehad achteraf. Eindelijk was het weer droog en was er een aangename temperatuur om te fietsen. Weliswaar was er nog een stevige wind maar al bij al heel gunstige omstandigheden.

Om 09.00 uur waren er maar 4 leden die de wekelijkse wegrit gingen rijden. Achteraf bleek dat nog een 5e lid onderweg was geweest maar deze werd het slachtoffer van een aanrijding op een rotonde door een automobiliste welke hem geen voorrang verleende. Het betekent voor hem dat hij voorlopig is uitgeschakeld en dat zijn fiets volledig in de prak zit. Henk vanaf hier beterschap. De wegrit liep via Achtmaal, Nieuwmoer, Essen-Wildert, Huijbergen, Wouwse Plantage, Nispen, Horendonk en Schijf. Met de koffiestop bij Trapke Op.

Onze veldtoerders waren beter vertegenwoordigd. Zij hebben met 8 man deelgenomen aan de mooie veldtoertocht in Hoogerheide.

Programma
Voor zondag a.s. en op 2e Kerstdag verzamelen we weer om 09.00 uur voor de wegritten bij De Valk in Wernhout.

De veldtoerders gaan zondag naar St. Jozef Rijkevorsel. Zaterdag wordt onderling afgesproken hoe laat er wordt vertrokken.

Op 2e Kerstdag gaan ze onze eigen veldtoertocht nog eens narijden. Vertrek bij De Valk om 08.30 uur. [l]