Biljartactie voor ALS en spierziekten geslaagd

ZUNDERT - In augustus 2019 is een spieractie gestart met het doel tenminste 2000 euro op te halen voor het goede doel. Deze actie was gebaseerd op het overlijden van de Belg Tony Schrauwen, de beste biljartleermeester aller tijden. Tony heeft honderden biljarters les gegeven en tot een hoger niveau gebracht. Onder andere zijn beste leerling Dick Jaspers is hier een voorbeeld van.

Op 67 jarige leeftijd is dit biljartfenomeen op 13 juli 2005 overleden aan de spierziekte A.L.S Vanaf dat jaar is in de gemeente Zundert gecollecteerd voor ALS en spierziekten. Omdat de actie van augustus 2019 positief verliep is het streefbedrag verhoogd naar 3000 euro. Eind november jl. stond de teller op 2905 en hebben op een zondagochtend 10 naaste buren van de initiatiefnemer spontaan 10 euro bijgedragen om de grens van 3000 euro te bereiken.

Tot 31 december 2019 kan nog steeds worden gedoneerd. Het succes voor het Prinses Beatrix Spierfonds is behaald met het resultaat van dit moment. Dank aan iedereen die hieraan op enigerlei wijze heeft meegewerkt.
Het geld gaat naar een super goed doel! [l]