Russisch Koor: Neva Ensemble
Russisch Koor: Neva Ensemble Foto: Neva Ensemble

AGENDA

Zaterdag 21 december

Kerstconcert Wernhout Vooruit en Zanggroep Belcanto

19:00 | Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk

In aanloop naar de kerst organiseert muziekvereniging Wernhout Vooruit in samenwerking met Zanggroep Belcanto een muzikale avond in de kerk van Wernhout op zaterdag 21 december. Tijdens de kerkdienst van 19.00 uur worden een aantal kerstnummers ten gehore gebracht. Na de dienst is er een kleine pauze. Daarna begint het sfeervolle kerstconcert van beide verenigingen. Dus ook als U de mis niet bijwoont, bent U van harte welkom vanaf 20.00 uur in de kerk.

Bigband BuZz

20:30 | CultuurCentrum

Zaterdag 21 december geeft Bigband BuZz een speciaal kerstconcert in CC de Schroef: 'A Holly Jolly Christmas Concert'. Onder leiding van dirigent Bart van der List spelen twintig muzikanten de hele avond lang de fijnste kerstsongs en bigbandnummers. Vaste vocalisten Eveline Sand en Robin Schijfs staan op het podium, maar speciaal voor deze gelegenheid zijn ook zangeressen Anke van Sprundel en Meike van Tankeren te horen. Kaarten zijn verkrijgbaar via bigbandbuzz.eventbrite.com of op de avond zelf aan de deur. Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur.

Vrijdag 27 december

Concert Neva-ensemble

20:00 | H. Trudokerk

Op 27 december geeft het Neva-ensemble een concert in de H. Trudokerk, Molenstraat 7, te Zundert, aanvang 20.00 uur. Kerk open vanaf 19.30 uur. Het Russische klein koor (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland.

Zaterdag 4 januari

Nieuwjaarsconcert Jan de Bruin

20:30 | Café De Kèrel

Eindelijk speelt The Best Bluesgitarist Ever weer eens voor eigen publiek in zijn hometown op zaterdag 4 januari in Café de Kèrel in Zundert. En Jan is niet alleen deze avond. Hij brengt mee Petra Hessing (oud inwoonster van Zundert) en Pieter van Bogaert. Er wordt een beperkt aantal kaarten uitgegeven want vol=vol. Info en kaarten: Café de Kèrel, Molenstraat 202 Zundert, 06-50655559.

De saxofoonsectie van Bigband BuZz