Nieuwjaarsconcert van Nut & Vermaak

ZUNDERT - Op zaterdag 4 en zondag 5 januari vindt weer het nieuwjaarsconcert van de Koninklijke harmonie Nut & Vermaak. We hebben deze keer gekozen voor het thema A new year's tale, oftewel een nieuw jaar, een nieuw verhaal.

Net als andere jaren zal er weer een gevarieerd programma te horen worden gebracht. Over het programma zullen we verder niet te veel prijs geven. De presentatie is in handen van Buitenspel, een theatergroep voor de jeugd van Zundert. Er worden optredens verzorgt door de slagwerkgroep van de harmonie o.l.v. Rob Vriends, het opleidingsorkest en het a-orkest o.l.v. Bjorn van Pruijssen.

Op zaterdag 4 januari begint het concert om 19.30 uur en zal de zaal om 19.00 uur open gaan. Op zondag 5 januari begint het om 11.00 uur en gaat de zaal om 10.30 uur open. Het concert zal net als andere jaren plaatsvinden in CC de Schroef. Tijdens het nieuwjaarsconcert zal er tevens een collectebus staan en de opbrengst hiervan komt ten goed van het project Cafe Malawi.

Dit jaar is het aantal plaatsen maar beperkt, dus als je dit mooie concert niet wilt missen zorg dat je tijdig kaartjes haalt.
Voor kaartjes kunt u terecht bij Wouw! da's lekker, Molenstraat 26a (recht tegenover de kerk). [l]