KNA fanfare orkest.
KNA fanfare orkest.

Goede voornemens voor muzikanten

SCHIJF - Muziekvereniging Kunst Na Arbeid heeft nog een stoel vrijgehouden voor alle muzikanten met goede voornemens. Wellicht heb je vroeger een instrument gespeeld en krijg je telkens zin om mee te spelen als je een leuk optreden hoort, wacht dan niet langer en meld je aan.

Meer muziek in je leven! Dat betekent figuurlijk dat je meer gaat genieten van het leven. Door iets nieuws aan te pakken en ergens helemaal voor te gaan, om daarvan te kunnen genieten. Natuurlijk hebben we het allemaal lekker druk, dat is een keuze, maar als jij kiest voor meer muziek in je leven dan ben je bij ons aan het juiste adres. KNA is een leuke en vitale muziekvereniging, waar nieuwe muzikanten snel thuis zijn. Kies dus letterlijk voor meer muziek in de leven en geniet van het samen muziek maken.

Wil je meespelen in ons orkest, meld je dan aan en wij stellen dan een instrument beschikbaar om op te spelen. Je begrijpt dat de voorraad instrumenten beperkt is, maar het is ons goede voornemen om iedereen van een goed instrument te voorzien. Tot aan de zomer kan je vrijblijvend deelnemen in ons orkest. Heb je de smaak te pakken en speel je jouw partij lekker mee, dan is een lidmaatschap nog een kleine stap.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Edwin Verhoeven, tel. 0165-365296. [l]