De prijswinnares van de zaalprijs. FOTO JASPER VAN DIJK
De prijswinnares van de zaalprijs. FOTO JASPER VAN DIJK Jasper van Dijk

Drukbezochte en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in Sprundel

SPRUNDEL - Op 6 januari werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in dorpshuis de Trapkes gehouden in Sprundel. Veel mensen kwamen naar de Trapkes om elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.Ook was de welbekende OVS trekking met verschillende prijzen gesponsord door de lokale ondernemers in Sprundel.

Optredens

Ook dit jaar werden er weer veel optredens gehouden tijdens de bijeenkomst. Optredens werden gehouden door de majorette, de Estrella’s, muziekvereniging Door het volk, Voor het volk, een muziek leerling van Jelle van Bezouw, The Mill Dancers, Sprundel Vocaal en My Generation.

Eindejaarsactie Ondernemersvereniging

De jaarlijkse trekking van de OVS lootjes was ook druk bezocht, dit was tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.Ieder uur werd er wel een prijs weggegeven door wethouder René Lazeroms die ook aanwezig was tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

Rond de klok van half drie werden de hoofdprijzen bekend gemaakt. Omdat de ondernemersvereniging bij was dat de winkels weer goed bereikbaar zijn na de renovatie van de Sint Janstraat waren er zes hoofdprijzen dit jaar te winnen. 6 keer €450,-, ook waren er natuurlijk weer veel andere prijzen te winnen.

Bijvoorbeeld een jaar lang maandelijks gratis bloemen gesponsord door Beers bloemen, en een waardebon om te eten bij Dragon City, en nog veel meer.Ook was er weer een zaalprijs ter waarde van €205,- te winnen.

Kortom, ook dit jaar was het weer een geslaagde nieuwjaarsreceptie! [l]