Klusdag RSV

RUCPHEN - Zaterdag 12 januari is het de halfjaarlijkse klusdag bij RSV. Wij zijn op zoek naar leden/ouders of supporters die die ochtend willen helpen met een goede schoonmaak van de kleedkamers, zodat we alles eens goed aan kunnen pakken. Als je wil komen helpen geef het door aan Ellen Nooijens per app of mail: kantine@vvrsv.nl.

Verder zijn we nog steeds op zoek naar ouders die eens in de 4 weken willen helpen met het schoonmaken van de kleedkamers. Wij hebben al een grote groep moeders die dit op zich genomen heeft, maar zijn nog op zoek naar ouders die kunnen/willen aansluiten..... een vereniging kan nou helemaal niet draaien zonder vrijwilligers. Bij interesse of meer info, neem contact op met Ellen Nooijens: kantine@vvrsv.nl.

Programma zondag 13 januari

12.00 RSV 1-Moerse Boys 2 vriendsch.

Vlaggen en sjaals in de kantine

Afgelopen jaar is het idee ontstaan om de kantine wat meer aan te kleden met vlaggen en sjaals van voetbalclubs uit binnen- en buitenland. Hier is heel enthousiast op gereageerd door verschillende leden en inmiddels hangen er al meer dan 70 exemplaren, wat zorgt voor een extra leuke en gezellige voetbalsfeer. Heb jij nog een mooi exemplaar in je bezit of kom je bijvoorbeeld op vakantie een mooie tegen, dan mag je deze uiteraard gerust bij ons achter de bar afgeven om de collectie nog verder uit te kunnen breiden. Alvast bedankt!

Contract verlenging RSV1 en JO19

Hoofdtrainer Marco Klijs en Maries Kerstens trainen ook volgend seizoen RSV 1 en RSV O19. Afgelopen dagen heeft het bestuur met trainer Marco Klijs gesproken, en tot ieders tevredenheid is ook volgend seizoen Marco hoofdtrainer van RSV 1. Ook trainer Maries Kerstens, trainer JO 19, heeft zijn contract met 1 jaar verlengd.

Grote Clubactie

Onze RSV jeugd heeft voor de grote clubactie 930 loten verkocht, iets waar we als club heel trots op mogen zijn, grote klasse! Opbrengst 2240 euro. Kijk voor al het overige nieuws op onze RSV-site! [l]