Honderd rikkers in de Hoge Dries in Schijf.
Honderd rikkers in de Hoge Dries in Schijf. A.v Deurse

Geslaagde eerste Rik Marathon KBO Schijf

SCHIJF - Vrijdag 11 januari was voor de werkgroep rikken van KBO Schijf de grote dag. Om 9.00 uur zou de rik marathon van start gaan in de Hoge Dries in Schijf.

Ruim honderd deelnemers hadden zich gemeld, uit vele buurt gemeente hadden zich deelnemers gemeld, zelfs van uit het verre Strijbeek hadden zich deelnemers opgegeven.

Klokslag negen uur verwelkomde de voorzitter Kees Gijzen de deelnemers en gaf het startsein voor 80 rondes rikken. Deze waren verdeeld over vier blokken van twintig rondjes.

Tegen de klok van vier uur had Corry van de Sande met zijn team de uitslag klaar. Op het toneel stonde vijfentwintig mooie prijzen klaar voor de winnaars.

Uitslagen

De eerste winnaar van de KBO Schijf rik marathon was de heer Rien van Halter uit Etten-Leur. De eerste vrouw was mevrouw Marie Goderie ook uit Etten Leur met prijs twee. De eerste Schijvenaar was de heer Jac Ros met prijs zeven.

De prijsuitreiking ging vlot en toen kon de voorzitter zijn werkgroep bedanken voor het vele werk dat ze gedaan hadden, dank ook aan de deelnemers voor hun sportiviteit en inzet. Voor de werkgroep was het een vermoeide maar zeer geslaagde dag met veel positieve reacties.[l]