Nieuwjaars Brunchconcert NEO en geslaagd kerstconcert

RUCPHEN - Vanwege de vele positieve en leuke reacties vanuit het publiek kan NEO terugkijken op een zeer geslaagd kerstconcert ‘nieuwe stijl’. Origineel, sfeervol en verrassend werden na afloop vaak genoemd.

Zo werden o.a. de zangkwaliteiten van het gelegenheidskoor (bestaande uit eigen leden) geroemd, maar ook de bijdrage van onze leerlingen (de Notenkrakers) alsook onze slagwerkgroep werd zeker gewaardeerd. Het was een muzikale tocht, met als ‘kapstok’ het kerstverhaal. De verteller, Bas Nijssen, nam het publiek mee op reis, ruim 2000 jaar terug in de tijd. Dit alles in een sfeervol aangeklede theaterzaal van Agora.

Jubilarissen

Na afloop van het kerstconcert werden in de foyer de jubilarissen van NEO van 2018 gehuldigd. Voor 10-jarig lidmaatschap waren dat Jouke Struijs, Bram van Elven, Bas de Rooij. Verder was Ilona van Opdorp-Koevoets 10 jaar lid van NEO (maar daarvoor ook al van ’n andere muziekvereniging. Zij kregen het ‘bronzen insigne‘ van de KNMO (landelijke muziekbond). Daarna werden voor 40-jarig lidmaatschap Arthur van Kalmthout en Marina de Rooij-Goossens gehuldigd. Laatstgenoemde is tevens het eerste vrouwelijk lid dat 40 jaar actief lid is van het harmonieorkest van NEO. Zij ontvingen het ‘vergulde insigne’ van de KNMO. Allen van harte gefeliciteerd!

Nieuwjaars-Brunchconcert

De volgende activiteit dient zich al weer aan. Zondag 20 januari wordt namelijk het Nieuwjaars-Brunchconcert georganiseerd. Onder het genot van optredens van diverse geledingen van NEO kunt u in de theaterzaal van Agora genieten van een overheerlijke brunch.

Daarnaast is dit natuurlijk een mooie gelegenheid om elkaar aan het begin van dit nieuwe jaar te begroeten en alle goeds te wensen.

Dit Nieuwjaars-Brunchconcert is alleen toegankelijk op vertoon van een entreekaart. Deze zijn te koop in Agora, bij de beheerder. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het Nieuwjaars-Brunchconcert begint zondag 20 januari om 11.00u, de zaal is open vanaf 10.45u. Natuurlijk kunt u elkaar al eerder begroeten in de foyer van Agora.[l]