Dansen in de Lanteern

SINT WILLEBRORD - Weet u het nog? De onvergetelijke avonden die je kon doorbrengen in de Lanteern met je danspartner. Heerlijke muziek die je voeten lichter maakte waardoor jullie over de dansvloer zweefde. Maar natuurlijk ook om samen met je vrienden een drankje te doen en om lekker bij te praten. Die tijden zijn weer helemaal terug! Onder leiding van Riet en Herman Colijn kunt u zaterdag 26 januari weer “Dansen in de Lanteern!”

Alle stijlen komen weer voorbij: van Country tot Tango, van de Engelse Wals tot de Jive en van de Paso Doble tot de ChaChaCha. Maar natuurlijk ook de Quickstep, Slow Vox, Weense Wals, Rumba en Samba. Riet en Herman staan bekend om hun muziek keuze waardoor elke avond uniek is en in geen enkele wijze is te vergelijken met andere dansavonden. Ze hebben altijd op hoog niveau gedanst dus weten precies welke muziek bij elke dans hoort, maar zijn als geen ander in staat om juist voor iedereen de dansvloer beschikbaar te maken: voor beginners en gevorderde en van jong en oud. Riet en Herman zijn al tientallen jaren kind aan huis in de Lanteern o.a. door hun vrij-dans middagen op de maandagen en danslessen op de donderdagen.

Dansen in de Lanteern is op zaterdag 26 januari en vindt maandelijks plaats vanaf 20:00 tot 00:00 uur. We zien u graag in Gemeenschapshuis De Lanteern, Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord. [l]