Openbare spreekuren 'Reizen met het openbaar vervoer in Rucphen'

RUCPHEN - De mobiliteitsconsulenten van de gemeente Rucphen staan voor advies, vragen en tips over het openbaar vervoer ook in het komende jaar 2019 weer voor U klaar, tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties in de vijf kerkdorpen in de gemeente Rucphen. In de komende weken volgt nadere informatie hierover middels een jaarkalender die bijgevoegd zal gaan worden in de Rucphense Bode van 6 februari aanstaande.

Het eerste openbare spreekuur zal plaatsvinden op maandagmiddag 28 januari van 13.00 tot 15.30 uur in het Centrum voor Wonen & Zorg “Kerkakkers”, Burg. Voetenstraat 29 in Rucphen.

De mobiliteitsconsulenten kunnen tevreden terugkijken op het afgelopen jaar, waarbij inwoners van heel de gemeente Rucphen, met specifieke vragen over reizen met het openbaar vervoer, zich naar alle tevredenheid hebben kunnen laten informeren, tijdens de gehouden openbare spreekuren van de mobiliteitsconsulenten.

Voor vragen kunt u eveneens terecht per e-mail op het adres: mobiliteitrucphen@outlook.com. Ook zijn de mobiliteitsconsulenten telefonisch bereikbaar: Wim Pijlman 06-81999311 of Elly Konings 06-83224455. [l]