Werkgroep Zegge Bloeit actief met enquête

ZEGGE - Eind 2018 is in Zegge een initiatief ontstaan om actievere samenwerking tussen verenigingen, burgers en ondernemers tot stand te doen komen. De verwachting is dat samenwerking een extra impuls kan zijn en daarmee een positieve bijdrage heeft op de leefbaarheid van het dorp.

Op de laatst gehouden bewonersavond van de Dorpsraad, heeft deze werkgroep van 'Zegge Bloeit' zich gepresenteerd aan de inwoners.

Ook op de onlangs gehouden kerstmarkt was Zegge Bloeit aanwezig. De werkgroep heeft dit evenement gebruikt om meer kenbaarheid te geven aan hun initiatief. Er is toen actief informatie verzameld met behulp van een anonieme enquête, waarmee de werkgroep meer inzicht hoopt te krijgen wat er zoal speelt en leeft bij de bewoners uit Zegge. Inmiddels is de enquête ook digitaal gezet en wordt deze door de diverse verenigingen uit Zegge gedeeld op hun social media. Ook is het mogelijk om op diverse plaatsen in het dorp een papieren versie in te vullen.
De resultaten worden over enkele weken bekend gemaakt aan de Dorpsraad. Tevens is het de bedoeling de enquêteresultaten openbaar te maken aan de inwoners. Mensen uit Zegge die de enquête nog niet hebben ingevuld, en dit toch graag zouden willen doen, worden uitgenodigd dit alsnog te doen op de website van Zegge Bloeit, www.zeggebloeit.nl.[l]