KBO leden amuseren zich met gezelligheidsspelen. FOTO THEO HAGEDOORN KBO RUCPHEN
KBO leden amuseren zich met gezelligheidsspelen. FOTO THEO HAGEDOORN KBO RUCPHEN Theo Hagedoorn KBO Rucphen

Nieuwjaarsborrel in het Seniorencafé van KBO Rucphen

RUCPHEN - Zaterdagmiddag 19 januari werden door de leden en het bestuur van KBO Rucphen, in een goed gevulde zaal van het “Trefpunt” in Rucphen, tijdens het Seniorencafé, het glas geheven op het nieuwe jaar 2019. Dit was tevens de gelegenheid om elkaar het beste en een goede gezondheid toe te wensen.

Na deze traditionele gebeurtenis, werd de middag voor de pauze met gezelligheidsspelen, zoals kaarten, sjoelen, enz. voortgezet. Halverwege de middag, werden tijdens een korte pauze, gratis consumpties met bijpassende versnaperingen aangeboden, waar men even kon “bijbuurten”.

Deze gezellige middag werd vervolgens voortgezet met een zestal rondjes bingo, waarbij vanouds weer leuke prijsjes te winnen waren.

Rond de klok van half vijf, sloot de voorzitter deze zeer geslaagde middag af, met de aankondiging van de te houden Algemene Jaarvergadering op zaterdag 23 februari en de KBO carnavalsmiddag op maandag 4 maart a.s. in zaal het “Trefpunt” in Rucphen, waar een zeer amusant en gevarieerd programma gepresenteerd zal gaan worden, waarna onze ouderen voldaan en zeer tevreden naar huis gingen. [l]