RUCPHEN - Je zult in 2018 maar hebben deelgenomen aan NEO-Maestro en daar een visioen hebben gekregen. Afgelopen weekend is dat visioen eindelijk werkelijkheid geworden.

Laten we beginnen met nogmaals onze hartelijke felicitaties over te brengen aan de jubilerende toneelvereniging 'Vlijt met Volharding' uit Rucphen die afgelopen zaterdag hun 100-jarig bestaan vierden. We hopen met de serenade van NEO te hebben bijgedragen aan een geslaagd eeuwfeest.

Nieuwjaars-Brunchconcert

Terug naar dat visioen, naar aanleiding daarvan ontstond enige tijd geleden het idee om iets te organiseren waarbij mensen elkaar konden ontmoeten, een hapje eten en luisteren naar (live) muziek van onze muziekvereniging. We bespraken en onderzochten de mogelijkheden en dat resulteerde in het idee een Nieuwjaars-Brunchconcert te organiseren in de theaterzaal van Agora. Hoe enthousiast de organisatoren vooraf ook zijn, het blijft altijd afwachten of er voldoende publiek zal komen en hoe ze het gaan ervaren. Bijna alle kaarten waren verkocht. Een zeer goed gevulde zaal kon aldus onder het genot van een zeer smakelijke brunch luisteren naar optredens van onze jongste leden De Notenkrakers, het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonie A-orkest van NEO.

Na een zeer geslaagd kerstconcert nieuwe stijl in december, kregen we ook na het brunchconcert van afgelopen zondag heel veel leuke en positieve reacties. Zowel vanuit het publiek alsook vanuit de leden zelf. Dank aan iedereen die er aan heeft bijgedragen om dit te doen slagen.[l]