Informatiebijeenkomst over leven en werken met migraine

ROOSENDAAL - Op donderdag 31 januari vindt van 19.20 tot 21.30 uur in de aula van het Bravis ziekenhuis locatie Roosendaal een informatieavond plaats over leven en werken met migraine. De avond is bedoeld voor mensen met migraine en hun familieleden en vrienden. Werkgevers, HRM medewerkers of andere geïnteresseerden in het onderwerp zijn ook van harte welkom. De aula is vanaf 18.45 uur open. De toegang is gratis.

De bijeenkomst is georganiseerd door de polikliniek neurologie en het Hoofdpijnnet. Neurologen van het Bravis ziekenhuis en deskundigen van het Hoofdpijnnet zijn de sprekers van de avond.
De informatieavond wordt georganiseerd in het kader van de Migraineweek in het Bravis ziekenhuis. Een week lang is er extra aandacht voor de impact van migraine. De Migraineweek is onderdeel van de landelijke campagne 'Maak van migraine een Hoofdzaak'. Naast de informatieavond is er de indringende tentoonstelling 'Twee gezichten'. Deze is van maandag 28 januari tot vrijdag 1 februari te zien in de hal van de ingang van de polikliniek, locatie Roosendaal. Aanmelden voor de tentoonstelling is niet nodig.

Programma
Tijdens de informatieavond wordt er kort aandacht besteed aan de landelijke campagne. Neurologen dhr. A Valkenburg en mw. A Jansen gaan uitgebreider in op het onderwerp “migraine en medicatie”. Mw. E. Visser, ervaringsdeskundige Hoofdpijnnet, vertelt over “kwaliteit van leven en migraine” en dhr. A. Schonewille van het Hoofdpijnnet staat stil bij “migraine en werk”. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen tijdens een vragenronde bestaande uit eerder genoemde personen en hoofdpijnverpleegkundigen, mw. R. Batenburg en mw. M. de Bont van het Bravis ziekenhuis.

Informatie/aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan bij: Patiënten Service Bureau van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal (route 94) telefoonnummer 088-7068576 of per mail: psb.rsd@bravis.nl. U kunt zich ook inschrijven via het aanmeldformulier op www.bravisziekenhuis.nl/agenda.
Voor meer informatie kunt u terecht bij het Patiënten Service Bureau, locatie Roosendaal. [l]