twee keer goud, zilver en twee keer brons
twee keer goud, zilver en twee keer brons Dreamflash

Vijf NK podiumplekken voor Dreamflash

SCHIJF - Zes onderdelen van Dreamflash hadden zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Deze vonden plaats op 26 en 27 januari in Almere. Het was zeker een Topweekend te noemen want er werd 2 x goud, 1 x zilver, 2 x brons en een knappe 5e plaats behaald.

Op zaterdag mocht het duo Sanne en Suze hun show laten zien. Met gezonde spanning, glitterende make-up en heel veel zin betraden zij de vloer. Sanne en Suze stonden te stralen, genoten volop en wisten een mooie show neer te zetten. In een sterk veld met veel tegenstanders mochten zij vol ongeloof, maar vol trots, de zilveren medailles in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Sanne en Suze. Het D-team had ook veel tegenstanders en haalde dan ook alles uit de kast om hun beste show neer te zetten. En óf zij er voor gingen. Er werd erg goed gegriezeld door deze meiden en ze wisten dan ook een zeer goede show te laten zien. Een dik compliment en een knappe 5e plaats voor Iris, Kimberly, Pleun, Fleur en Silke.

Het C-team vond het best wel spannend, maar ook zij gaven alles. De glimlachen verdwenen niet van hun gezicht en ze stonden volop te dansen en te genieten met hun K3-show. Ook deze meiden lieten een topshow zien. Enthousiast, blij en vol trots mochten zij op het hoogste podium gaan staan, GOUD voor Evy, Romy, Renske, Lieke en Fleur. Gefeliciteerd kampioentjes!

Op zondag mocht het kwartet Veerle, Elise, Rachell en Iris als eerste hun show laten zien. Deze vier meiden lieten een goede show zien, gingen goed gelijk en gingen er volledig voor. Alleen was het aantal drops wat hoog, waardoor het nog spannend werd voor de uitslag. Het was goed voor een knappe 3e plaats, gefeliciteerd meiden!
Het trio Aukje, Nikki en Fenna stonden ook volop te genieten en schitteren op de vloer. Glimlachend en stralend lieten zij dan ook een zeer mooie show zien die goed gelijk ging. Deze gezellige meiden mochten tijdens de prijsuitreiking op de derde plaats gaan staan en namen zo trots de bronzen medailles in ontvangt. Gefeliciteerd Aukje, Nikki en Fenna!
Het B-team had wat zenuwen, maar wilde dolgraag gaan knallen. En dat hebben zij én wij geweten, we wisten niet wat we zagen, maar deze 9 meiden lieten een topshow zien. Alles ging gelijk en wat stonden zij te schudden, stralen en genieten. Ook hier was het spannend wat de uitslag zou zijn, maar vol trots en enthousiasme mochten Cécette, Hanneke, Maerle, Elske, Femke, Suze, Sanne, Fenna en Meike op het hoogste podium gaan staan, GOUD. Gefeliciteerd kampioenen! We kijken hiermee terug op een gezellig en leuk NK weekend. Wij feliciteren iedereen, ook onze zusterverenigingen met de behaalde resultaten. Nu gaan we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. [l]