De trotse Estrella's Romy, Lieke, Femke, Amber en Lieke.
De trotse Estrella's Romy, Lieke, Femke, Amber en Lieke. Conny Heeren

Een mooie tweede plaats voor de Estrella's op NK

SPRUNDEL - Afgelopen zondag 27 januari, hebben de Estrella’s met Romy, Lieke van Loon, Femke, Amber en Lieke de Jong deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen te Almere.

De dag begon vroeg voor de Estrella’s want hun optreden stond gepland in de ochtendprogrammering. Er waren deze dag heel veel optredens, dit jaar waren namelijk twee bonden vertegenwoordigd op het Nederlands Kampioenschap, te weten de KNMO en de NTSB.

Tegen 11.15 uur waren onze meiden aan de beurt om hun optreden te laten zien aan jury en publiek. Er was natuurlijk gezonde spanning bij de dames, heel begrijpelijk, want het feit dat je überhaupt mag deelnemen aan het NK is al een prestatie op zich. Maar ondanks deze nervositeit hebben de Estrella’s super gepresteerd!

De jury beloonde hun optreden met maar liefst 82,3 punten. Goed voor een 2e plaats op de Nederlandse Kampioenschappen! Proficiat dames!

Afscheidsoptreden

Het was tevens het afscheidsoptreden Lieke de Jong. Lieke heeft besloten om na het NK te stoppen met majorette. We willen Lieke bedanken voor inzet van de afgelopen jaren.

We gaan nu weer enthousiast trainen voor het nieuwe majorette seizoen.[l]