Stichting Vakantie Project Gemeente Rucphen

RUCPHEN - Het team van Stichting Vakantie Project Gemeente Rucphen zijn volop bezig met diverse activiteiten te organiseren en de eerste voorbereidingen aan het treffen voor hun vakantieweek in mei.

Op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart staan de dames weer met een gezellig ingerichte kraam bij Plus Manniën in Rucphen. Dit alles in het thema Pasen. Heerlijke chocolade in alle vormen en smaken. Massief, gevuld met advokaat, room of paline. Leuke cadeautjes en aan de kinderen wordt ook gedacht. Al vele leuke en lekkere prijzen voor het altijd prijs rad, voor 1 euro een gokje wagen en u gaat altijd met iets naar huis.

Vakantieweek

Dan de vakantieweek, deze is van maandag 20 mei t/m vrijdag 24 mei. We hebben al wat leuke uitjes gepland staan in deze week en ook aan entertainment is gedacht. Entertainmentgroep "Steunvast" uit Rucphen heeft aangeboden om een optreden voor ons te verzorgen wat wij hartstikke leuk vinden. Om gezellig mee te gaan met ons kunt u zich vanaf nu opgeven via onderstaand telefoonnummer. Wij willen iedereen die wegens omstandigheden niet meer zelfstandig weg kan de mogelijkheid geven om zich op te geven. Ook als echtpaar waar de één voor de ander zorgt mogen samen mee. Heeft u vragen over onze vakantieweek, bel gerust. Er komt dan een vrijwilligster langs met fotoboeken en informatie en zo kunnen we kijken of het mogelijk is dat u gezellig mee kan.

Eigen bijdrage

Er zit wel een eigen bijdrage aan vast maar dat proberen wij zo laag mogelijk te houden. Doordat wij verschillende activiteiten organiseren en daar wat geld mee ophalen kunnen we het betaalbaar houden voor iedereen. Heeft u vragen of wilt u ons steunen in ons vakantieproject, neem dan contact op met Marjan van de Lindeloof, 06-54736196 of mail naar svpgr@ziggo.nl. [l]