Naast een toename in aantal is er ook een toename in enthousiasme bij de jeugd.
Naast een toename in aantal is er ook een toename in enthousiasme bij de jeugd. B Verbraak

Blijvende toename van Orion jeugd

RUCPHEN - De jeugd bij handbalvereniging Orion blijft maar groeien. Hiermee zet de vereniging de trend van vorig seizoen voort.

De meeste toename van de laaste maanden zien we bij de F-jeugd, waar Orion het seizoen startte met krap twee teams, zijn er momenteel al bijna genoeg om drie volle teams te kunnen vullen. Ondanks dat nieuwelingen altijd welkom zijn, gaat Orion zich de komende maanden richten op de D-jeugd, jongens en meisjes van de groepen 7 en 8. Deze groep traint op dinsdagen en vrijdagen van 19.30-20.30 uur in sporthal De Vijfsprong.

Meer info, zie onze website (www.hvorion.nl) en voor een preview keer eens op ons youtube-kanaal (www.youtube.nl/hvorion)

Competitieprogramma

Aankomend weekend is er maar één thuiswedstrijd, de E3 speelt zaterdagmiddag om 13.00 uur tegen DeltaSport. De F2 speelt deze zaterdag om 9.00 uur uit tegen MixedUp.

Op zondag spelen de DBJ om 9.30 tegen Tachos. E2 om 10.55 uur tegen Heerle. D jeugd om 10.35 uur tegen UnitedBreda. E1 om 11.00 uur tegen HMC. HCJ om 11.00 uur tegen WitteSter. F1 om 12.30 uur tegen Heerle. DS om 14.15 uur tegen WitteSter en de HS om 14:35 uur tegen Desk.[l]